Назад

Тренажери для залу різняться між собою за видом, технічними характеристиками і параметрами, проте їх першочергове завдання – зміцнити й підтягти слабкі м'язи, а також дати додаткове ізольоване навантаження на ділянки, які вимагають коректування. Це процесс підйому вантажів за участю різних частин тіла. Тренажери бувають найрізноманітніших конструкцій: від лавок для роботи зі штангою, гантелями і розвитку преса, до багатофункціональних машин. Вироби, що випускаються компанією «Інтер Атлетика», можуть бути як грузоблочні, так і на вільній вазі із заданою траєкторією руху. Професійні моделі відрізняються високою зносостійкістю і міцністю, тому працюють багато років в цілодобовому режимі.

Бігові доріжки

Біг є одним з найпотужніших засобів для збереження стрункої фігури і здорового серця. Доріжки не тільки повністю імітують біг по рівній поверхні і пересічній місцевості, а й нівелюють всі його негативні сторони. Напруга на ноги сильно залежить від типу поверхні. З цієї причини вони обладнуються системою амортизації з пом'якшувальним покриттям. Якісні вироби у поєднанні з надійним спортивним взуттям повністю виключають перевантаження суглобів. Вони ідеальні для початківців спортсменів, оскільки дозволяють тренуватися в нешвидкому темпі, підтримуючи його протягом усього часу заняття. Також, вони підходять для людей різного ваги: деякі витримують позначку в 230 кг. Вони мають велику кількість вбудованих програм, що допомагає підібрати оптимальний ритм руху з урахуванням індивідуальних переваг і цілей тренування.

Орбітреки

Орбітреки – це тренажери з функціями велотренажера і степпера. Вони з'явилися нещодавно, але їх популярність неухильно зростає, завдяки ефективності занять. Допомагають тренувати практично всі групи м'язів, зміцнюють серцево-судинну і дихальну системи. Особливо рекомендовані для людей із захворюванням хребта, оскільки їх конструкція зводить до мінімуму ризик пошкодження гомілковостопного і колінного суглобів. Орбітреки відомих виробників оснащуються генераторами постійного струму і не вимагають підключення до мережі. Це дуже важлива перевага, оскільки дозволяє встановлювати їх в будь-якому місці фітнес центру, незалежно від розташування джерел живлення.

Велотренажери

Снаряди імітують навантаження при їзді на велосипеді. Це відмінне рішення для людей, які прагнуть зміцнити спину і ноги, а також привести до тонусу серцево-судинну систему. Вони будуть дуже ефективні для позбавлення від зайвої ваги, а завдяки вбудованому комп'ютеру показують кількість спалених калорій і кілометраж. Горизонтальні версії знижують тиск на хребет. Спортсмен знаходиться в положенні напівлежачи, що звільняє хребетний стовп від втоми. Вони мають харчування генераторного типу, що дає можливість забути про розташування електричних розеток.

Устаткування для тренажерного залу

Устаткування для фітнес-клубу – це невід'ємна частина будь-якого закладу. Від його якості та надійності залежить безпека користувачів. Устаткування необов'язково призначається для професійних спортсменів. На ньому можуть займатися люди з будь-яким рівнем підготовки. Головні вимоги до них: безпека, ергономічність і правильна біомеханіка. Також важливими якостями є надійність і зносостійкість. Фірма пропонує техніку будь-якого рівня (від «економ» до «преміум») і будь-якої площі.

Кардіотренажери

Кардіотренажери - це вид спортивних снарядів, работа яких спрямована на зміцнення серця, судин і дихання людини. Вони відрізняються від інших моделей наявністю встановленого комп'ютера, який контролює частоту пульсу людини, кількість витрачених калорій, а також включають спеціальні програми. Розраховані для експлуатації протягом 24 годин на добу. Компанія пропонує варіанти торгових марок Pulse Fitness (Великобританія) і Sports Art (Тайвань). На кожен з них надається гарантія 2 роки.