Назад
Степ-платформа – новий рівень фітнес тренувань

Зацікавленість в спорті ніколи не зникне, якщо ви виберете заняття до душі. Сучасна фітнес-індустрія переповнена різноманітними напрямками, що дозволяють моделювати тіло мрії, залучати максимальну кількість м'язових груп, отримуючи справжню насолоду від самого процесу. Степ-аеробіка - ритмічні рухи для комплексного опрацювання всього тіла. Рухаючись під музику на спеціальному пристосуванні - степ-платформі, ви отримуєте максимум від тренувального процесу - худнете, опрацьовуєте проблемні зони, зміцнюєте організм і заряджаєтеся позитивними емоціями. Групові заняття в тренажерному залі принесуть справжній захват і бажаний результат у вигляді спортивної статури.

Кращий тренажер для занять фітнесом

Більшість класичних моделей зовні нагадують невеликих розмірів і висоти лаву. На ній можна стрибати, балансувати і навіть виконувати вправи зі спортивними снарядами - варіативність завдань залежить від конкретного виду степ-платформи.

Займаючись на обладнанні, вам доведеться добре попітніти у прямому та переносному значенні, оскільки ви будете активно рухатися, стрибати. Варто відзначити, що наростити м'язову масу не вийде. Це танцювальне кардіотренування, в ході якого спалюються калорії, покращується витривалість, координація, ви заряджаєтеся бадьорістю, а втома і хандра залишаються в минулому.

Види та конструкційні відмінності степ-платформ

Сьогодні зустрічаються різні моделі, які відрізняються конструкцією, формою, габаритами. На степі можна не тільки виконувати танцювальні рухи і стрибати. Так, за допомогою спортивного пристосування можна виконувати елементи з програми силового тренінгу: віджимання, присідання, берпі та інші вправи. Для виконання різноманітних завдань підійдуть різні види степ-платформ.

  • Розбірні. Універсальне рішення для повноцінних тренувань людям з будь-яким рівнем фізичної підготовки. Перевага такого спортінвентарю в його розбірній конструкції, що дозволяє вибирати бажаний рівень навантаження в залежності від фізичної витривалості організму. Вам не потрібно переходити від одного тренажера до іншого - взяти максимум від тренувального процесу можна на одній степ-платформі. Спеціальні опори дозволяють варіювати висоту у 2-3 положеннях (від 10 до 30 сантиметрів).
  • Нерозбірні. Простий і недорогий варіант. Монолітна конструкція не налаштовується по висоті, що не зовсім зручно, тому такий продукт не має особливого попиту і популярності.
  • Комбіновані. На багатофункціональній платформі для фітнесу можна і прес прокачати, і пропрацювати біцепс (використовуючи додатково гантелі), і ритмічно рухатися. Комбіновані степ-платформи легким рухом руки перетворюються в похилу лаву, що дозволяє значно розширити тренувальну програму. Займає вона мінімум місця, виконувати на ній можна максимум завдань. Трансформер стане відмінним вибором для комерційного і домашнього використання.
  • Степ-платформа – новий рівень фітнес тренувань
  • Балансувальні. Повноцінний тренажер для занять фітнесом і аеробікою як в залі, так і в домашніх умовах. Виробляються у вигляді півсфери, до якої з двох сторін кріпляться еспандери з ручками. Еспандери допоможуть вам утримувати рівновагу під час занять, також з їх допомогою ви пропрацюєте не тільки сідниці й стегна, але також залучите м'язи плечового поясу, рук та прес.

Користь і шкода степ-аеробіки

Приступаючи до тренувань, потрібно дивитися на дві сторони медалі. З одного боку, ви отримуєте бажаний результат від тренінгу, а сам процес приносить задоволення, але не кожному можна займатися. Річ у тому, що степ-аеробіка несе істотне навантаження на хребет і суглоби, тому не рекомендується займатися людям з порушеною діяльністю опорно-рухового апарату і захворюваннями колінних суглобів - ризикуєте отримати травму.

Систематично займаючись, ви:

  • поліпшуєте витривалість, гнучкість і координацію
  • в короткі терміни позбудетеся зайвої ваги
  • формуєте красиву статуру
  • тренуєте вестибулярний апарат і стабілізуєте артеріальний тиск
  • підвищуєте життєвий тонус, зміцнюєте імунну систему і покращуєте настрій

Обладнання обов'язково має бути надійним, міцним і довговічним, а ваші тренування - безпечними та комфортними. Степ-платформи за найкращими цінами в Україні представлені в нашому каталозі товарів для фітнесу. Ми пропонуємо продукт високої якості для ваших спортивних перемог!