Назад
Кардіотренування в залі: худнути і моделювати струнке тіло так просто

Спортивна статура - впевненість, краса і здоров'я. Сьогодні через сидячий спосіб життя, швидкі перекуси замість збалансованого харчування, люди все частіше зіштовхуються з проблемою надлишкової ваги. Зайві складки на животі, целюліт, завеликі стегна - такий список “недоліків” особливо турбує представниць прекрасної статі. Можна кожного дня підходити до дзеркала та зітхати, дивлячись на своє зображення, і нічого не робити, а можна зайнятися своїм здоров'ям і тілом. Хочете схуднути, але не знаєте з чого почати? Тренування на кардіотренажерах - легкий шлях до красивої фігури! Це просте у використанні обладнання дозволить всім і кожному виглядати чудово. Головне - бажання, систематичність і зовсім небагато вільного часу.

Кардіотренажери - чудове рішення для схуднення

Біг, їзда на велосипеді, стрибки на скакалці сприяють позбавленню від зайвої ваги, ефективні для підтримки тіла в тонусі та рівномірного опрацювання м'язів. Сьогодні тренуватися можна в будь-який час, не залежати від погодних умов за вікнами, а допоможуть в цьому кардіотренажери - надійні помічники в моделюванні тіла. Систематично займаючись, можна досягти чудових результатів: опрацювати основні групи м'язів, підвищити витривалість і координацію, зміцнити стінки судин, нормалізувати сон і поліпшити самопочуття.

Чому краще займатися в спортзалі?

У тренажерний зал приходять люди, які націлені на результат. Звичайно, ви можете бігати на вулиці, їздити на велосипеді, плавати в басейні, але не всі мають бажання займатися взимку, під час проливного дощу або сильного вітру. У фітнес-центрі худнути та спалювати калорії можна в будь-яку пору року і не переносити заняття через несприятливі погодні умови. У тренажерці ви точно відпрацюєте належний час, оскільки ви вже зробили головне - купили абонемент і прийшли в зал, тому будете тренуватися, щоб відпрацювати витрачені гроші та досягти результату.

  • у спортзалі представлені професійні кардіотренажери , які розраховані на інтенсивні та тривалі навантаження, здатні функціонувати в режимі "нон стоп" всі 24 години на добу 7 днів на тиждень
  • тренажери відповідають запитам користувачів з будь-яким рівнем підготовки - від новачків до досвідчених спортсменів
  • хочете підтримувати тіло в тонусі, позбутися зайвої ваги, опрацювати проблемні зони (живіт, стегна, сідниці) - вибирайте потрібну тренувальну програму і насолоджуйтеся процесом
  • більшість кардіотренажерів для залу додатково оснащені вентиляторами, підставками для книг/планшетів, тримачами для води
  • підключати гаджет і переглядати фільми, слухати музику можна безпосередньо до консолі

Для різних спортивних цілей - різні кардіотренажери

Люди ставлять перед собою різноманітні завдання: хтось бажає схуднути в найкоротші терміни, інші хочуть підтягнути м'язи ніг або просто підтримувати тіло в тонусі. Залежно від задач, які ви ставите перед собою, відрізнятиметься і вибір обладнання для тренування:

  • Бігові доріжки. На них можна ходити, бігати, долати дистанції. У деяких моделях передбачена функція віртуального туру, завдяки якій можна опинитися в будь-якій точці світу. Реалістичність пробіжки вам гарантована. Професійні бігові доріжки відрізняються вибором тренувальних програм в широкому діапазоні - від ходьби до інтенсивного бігу на витривалість. Змінюючи кут нахилу стрічки, ви збільшуєте або зменшуєте навантаження на м'язи. Основна робота припадає на нижню частина тулуба - сідниці, стегна, литкові м'язи. Біг - те, що лікар прописав при стресах, хронічній втомі і дратівливості. Хочете опрацювати м'язи ніг і поліпшити самопочуття - займайтеся на бігових доріжках. Не забувайте, що навантажується хребет і суглоби, тому людям з порушеною роботою опорно-рухового апарату краще вибрати інший тренажер. За годину пробіжки в середньому темпі можна витратити 500-600 калорій. Чудовий варіант для комфортної пробіжки
  • Велотренажери - відмінне рішення для схуднення й опрацювання сідниць та стегон. Займаючись на обладнанні, ви розпрощаєтеся із зайвою вагою, апельсиновою кіркою на шкірі, будете гарний вигляд й відчувати прилив сил і бадьорості після велоїзди. Відчути на собі переваги віртуального велотуру можуть люди будь-якого віку незалежно від рівня фізичної підготовленості. Навантаження на спину мінімальне, а на горизонтальних велотренажерах можна займатися в лежачому положенні, не навантажуючи хребет. Лежати та покращувати м'язи ніг - справжня насолода. За годину занять на класичному варіанті спалюється приблизно 600-700 калорій.
  • Орбітреки - найбільш ефективний інструмент в боротьбі із зайвою вагою. Тренажер поєднує функції бігової доріжки, степпера, велотренажера - значить, ви в три рази ефективніше будете тренуватися. Переваги обладнання в щадному навантаженні на суглоби та опорно-руховий апарат, що розширює коло користувачів, а також комплексній роботі всіх м'язових груп. Ви пропрацюєте черевні й спинні м'язи, нижню частину тіла і навіть плечовий пояс і руки. Орбітрек визнаний кращим тренажером для схуднення. Всього за годину занять у середньому темпі можна витратити до 900 калорій, що, погодьтеся, чимало.

У тренажерних залах також можна займатися на степперах, гребних і лижних тренажерах - вибір обладнання великий.

Плюси занять на кардіотренажерах

Кардіотренування в залі: худнути і моделювати струнке тіло так просто

Як часто і як багато тренуватися, щоб розпрощатися з сантиметрами, які нахабно вчепилися за талію? Вам потрібно пам'ятати, що ефект від кардіотренування починається після 40 хвилин занять. Приблизно годину потрібно виділити, щоб заняття принесли бажаний ефект.

Користь від систематичних кардіотренувань надзвичайна:

  • нормалізується робота дихальної та серцево-судинної систем;
  • підвищується витривалість і координація;
  • кровоносна система насичується киснем, що призводить до прискорення обмінних процесів і розщеплення жирових відкладень;
  • поліпшується стан шкіри, волосся та організму в цілому;
  • регулярно займаючись, ви назавжди забудете про стреси та втому, будете відчувати прилив сил і бадьорість.

На сайті prof.interatletika.com представлений багатий асортимент професійних кардіотренажерів для залу, що працюють на результат. Купити тренажери можна як для комерційного, так і для індивідуального використання. Ми пропонуємо перевірені часом і кращими спортзалами моделі, які перетворять ваші мрії в реальність і подарують справжню насолоду від тренувального процесу.

Варто тільки почати тренуватися і ви вже не захочете зупинитися!